تغییر دسته بندی در صفحه ارسال محصول

انتشار توسط هادی قربانی در 15 مرداد , 97

در صفحه ارسال محصول جدید سمت چپ صفحه بخشی وجود دارد برای تغییر و سوییچ بین سایر دسته بندی ها. این بخش به صورت پیش دسته بندی را نمایش میدهد که شما در مرحله قبل انتخاب کرده اید. در صورتی که قصد تغییر دسته بندی را دارید باید قبل از وارد کردن محتوا اقدام به تغییر دسته بندی کنید. در غیر اینصورت اگر شما محتوایی وارد کرده باشید با تغییر دسته بندی از طریق این بخش کلیه محتوای شما حذف خواهد شد. پس در تغییر دسته بندی ها از طریق این بخش مواظب باشید.

مقالاتی از کل سایت